Minipizza de ronyons de porc i pisto manxec

INGREDIENTS

  • 4 ronyons de porc
  • Pel pisto:
  • 1 ceba
  • 1 ceballot
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 peces de panadons

ELABORACIÓ

Rentem bé els ronyons i els mantenim durant 30 minuts en aigua freda, per a després introduir-los en aigua bullint durant 5 minuts, i reservem. Mentre, elaborem el pisto escumant les verdures que hem picat a petits daus, menys el tomàquet que afegirem en l'últim moment, pelat, espinyolat i també en daus. Salpimentem i muntem el plat, disposant en la base el panadó cru, el pisto a sobre i el ronyó, que hem daurat a la paella en rodanxes, a sobre del pisto.

Introduïm el conjunt al forn a 170º durant 5 minuts, i servim immediatament.