Peuets de porc farcits de botifarró amb orellons

INGREDIENTS

  • 8 peuets de porc
  • 1 cap d'all
  • 1 ceba
  • 1 ceballot
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 2 naps
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets madurs
  • Espècies:
  • Llorer
  • Pebre negre en gra
  • Claus
  • Orenga
  • Farigola
  • Comí
  • Orellons cuits
  • 500 grs. de botifarró de ceba

ELABORACIÓ

Bullir les mans en aigua abundant, i retirar aquest primer aigua. Escumar en oli l'all i les verdures i, finalment, els tomàquets. Afegir els peus, les espècies i cobrir amb aigua. Donar un bull, escumejar, i continuar coent a foc molt lent durant 2 hores. Una vegada cuites, desossar i, amb ajuda d'un film plàstic, fer una espècie de rodets disposant simètricament les mans i introduint entre elles el botifarró.

Refredar, tallar en rodanxes de 3 cm d'altura daurar en paella, salsar amb el suc colat i reduït de la cocció, i acompanyar amb els orellons cuits.