INGREDIENTS
- 8 peuets de porc
- 1 cap d'all
- 1 ceba
- 1 ceballot
- 2 porros
- 2 pastanagues
- 2 naps
- 1 pebrot verd
- 2 tomàquets madurs
- Espècies:
- Llorer
- Pebre negre en gra
- Claus
- Orenga
- Farigola
- Comí
- Orellons cuits
- 500 grs. de botifarró de ceba
ELABORACIÓ
Bullir les mans en aigua abundant, i retirar aquest primer aigua. Escumar en oli l'all i les verdures i, finalment, els tomàquets. Afegir els peus, les espècies i cobrir amb aigua. Donar un bull, escumejar, i continuar coent a foc molt lent durant 2 hores. Una vegada cuites, desossar i, amb ajuda d'un film plàstic, fer una espècie de rodets disposant simètricament les mans i introduint entre elles el botifarró.
Refredar, tallar en rodanxes de 3 cm d'altura daurar en paella, salsar amb el suc colat i reduït de la cocció, i acompanyar amb els orellons cuits.